(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnitteluvastaava Transtech Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.5.2019

Transtech Oy on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Transtech Oy on osa Skoda Transportation Group -konsernia. Yhtiön toimipaikkoja ovat Oulun konttori, Otanmäen tehdas ja Helsingin kunnossapitoyksiköt. Transtech on erikoistunut kaksikerroksisten matkustajavaunujen ja matalalattiaraitiovaunujen valmistamiseen.

 

Etsimme Transtech Oy:n Oulun toimipisteeseen

 

SÄHKÖSUUNNITTELUVASTAAVAA

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen. Kyseessä on päivätyö.

 

Sähkösuunnitteluvastaavana toimit asiantuntijana erikseen sovitussa sähköteknisessä järjestelmässä. Voit olla joko kokenut konkari tai vasta työuran alussa oleva tulevaisuuden tähti. Työnkuva pystytään räätälöimään juuri sinun osaamista vastaavaksi. Tehtävässä toimit yhteistyössä sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa.

 

Haemme henkilöä, jolla on tehtävään soveltuva pohjakoulutus, sekä kokemusta sähkö- tai automaatiosuunnittelusta. Toivomme, että sinulla on vähintään perustietämys sähköturvallisuudesta sekä sähköasennuksista, samoin kuin piirikaavioiden luku- ja piirtotaitoa. Osaathan käyttää vähintään yhtä suunnitteluohjelmistoa (E3 osaaminen katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen). Tehtävässäsi tarvitset sekä suomen että englannin kielen taitoa. Kokemus liikkuvan kaluston parissa työskentelystä katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Olethan myös tiimipelaaja joka omaa hyvät kommunikaatiotaidot.

 

Transtechilaisena pääset osaksi upeaa osaajajoukkoa, jolle tärkeitä arvoja ovat asiakaslähtöisyys, tuloksellisuus ja yhteistyö. Työssäsi osallistut Euroopan parhaimpien kiskokalustotuotteiden valmistamiseen ja työsi tukee kestävää kehitystä parantaen joukkoliikenneratkaisuja. Olemme mukana haastavissa, mielenkiintoisissa ja laajoissa kiskokalusto-projekteissa, joten tehtävässä on erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen ja uralla etenemiseen. Vahvan tilauskannan ansiosta tarjoamme lisäksi pysyvän työn erinomaisine henkilöstöetuineen mukaan lukien mm. joustava työaika, matkustusajankorvaus ja opintojen tukeminen.

 

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoiveen ja ansioluettelon kera osoitteeseen helen.vesik@adecco.fi viimeistään 09.06.2019 Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Helen Vesik 040-167 8094 (tavoitettavissa 25.5. ja 3.-9.6.). Onnea hakuun!