(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö
Vahanen-yhtiöt

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.10.2020

Vahanen-yhtiöihin kuuluva Vahanen Talotekniikka Oy on LVIAS-suunnittelun joustava kumppani, joka tarjoaa asiakkaan tarpeita vastaavat, käyttäjälle helpot talotekniset ratkaisut.

Toimintamme kasvaessa ja kehittyessä haemme Espooseen sähkösuunnittelun projektipäällikköä. Työnkuva muodostuu sähkösuunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä monipuolisissa uudis- ja korjausrakentamisen projekteissamme.

Haemme henkilöä, jolla on kokemusta vastaavista suunnittelutehtävistä sekä halua kehittyä ja kantaa vastuuta. Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (sähköpuolen ins.AMK tai DI-tutkinto). Arvostamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä MagiCAD-osaamista. Tehtävässä tarvitaan lisäksi positiivista ja asiakas-/ratkaisukeskeistä ajattelutapaa, yhteistyökykyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Toivomme, että sinulla olisi suunnittelijapätevyys (NSS) toimia vaativien kohteiden vastuullisena suunnittelijana.

Tarjoamme työn mielenkiintoisten projektien parissa mukavassa tiimissä ja kasvavassa konsernissa - meillä pääset rakentamaan uraasi Vahanen-yhtiöiden 500 osaajan joukossa ja pystyt hyödyntämään konsernin tarjoamat edut ja mahdollisuudet. Henkilöstöetuihimme kuuluvat lounas- ja puhelinedun lisäksi mm. vapaa-ajan tapaturmavakuutus, ePassi sekä Vahanen Akatemian monipuolinen koulutustarjonta. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lupaamme hyviä maanantaita

Me lupaamme pitää vahaslaisten mielen virkeänä. Siinä auttavat monipuoliset ja haastavat työtehtävät, erilaiset urapolut, mahdollisuudet vaikuttaa asioihin, kannustava työilmapiiri, koulutusmahdollisuudet, poikkeuksellisen mukavat työkaverit sekä henkilöstöstä välittäminen, yhdessä tekeminen ja kaikin puolin reilu meininki. Yhteinen tavoitteemme on, että kaikista on aina mukava tulla töihin – myös maanantaisin.

Hakemukset ja lisätiedot

Jätä hakemuksesi ja palkkatoiveesi alla olevan linkin kautta viimeistään perjantain 6.11.2020 aikana. Kontaktoimme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Siinto Kangas, puh. 044 778 8690, sposti: siinto.kangas@vahanen.com tai toimitusjohtaja Asko Laune, puh. 040 049 5895, asko.laune@vahanen.com.