(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö
Hepacon Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haemme toimipisteeseemme Ouluun vakituiseen työsuhteeseen sähkösuunnittelun projektipäällikköä.

Työtehtäviisi kuuluu vaativien kiinteistöhankkeiden projektipäällikön tehtävät, sähkösuunnittelu ja –valvonta sekä muut sähkötekniset asiantuntijatehtävät.

Odotamme sinulta sähköinsinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa, kokemusta vastaavista tehtävistä tai vankkaa osaamista sähkösuunnittelijan tehtävissä ja valmiuksia omatoimiseen työskentelyyn.

Tehtävä edellyttää AutoCAD ja MagiCAD –ohjelmien käyttötaitoa. Sinulla on huolellinen, joustava ja tunnollinen työskentelyote ja osaat työskennellä osana suunnittelutiimiä. Mallinnusosaaminen katsotaan eduksi. Tehtäväkuvaa tarkennetaan hakijan kokemuksen ja osaamisen perusteella.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan työtehtävien mukaan, monipuolisen työn sekä ammattitaitoiset, kannustavat kollegat innostavassa työyhteisössä ja kasvavassa organisaatiossa. Henkilökuntamme viihtyvyys ja tyytyväisyys ovat meille tärkeitä, työsuhde-edut ovat erinomaiset.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2019 mennessä osoitteeseen anssi.luoma@hepacon.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla joten olethan nopea, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluejohtaja Anssi Luoma, anssi.luoma@hepacon.fi tai puhelimitse 050 400 8006.