(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelun projektipäällikkö sairaalahankkeisiin
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Kasvamme vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia.

Etsimme nyt joukkoomme sähkösuunnittelun projektipäällikköä sairaalasuunnitteluhankkeisiin Helsingin, Espoon ja Lohjan toimipisteisiimme.

Granlund on Suomen markkinajohtaja sairaalasuunnittelussa, ja olemme palvelleet 60-vuotisen historiamme aikana lähes kaikkia Suomen sairaanhoitopiirejä. Yli 150 sairaalasuunnittelijaamme kehittävät suomalaista terveydenhoitoa ihmisten hyvinvointi edellä. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin suunnittelu- ja asiantuntijatehtäviin. Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti.

Lue lisää:

  • Sairaalasuunnittelu Granlundilla
  • Lohjan alueellinen toimipiste houkuttelee suunnittelijoita
  • Video Uudesta Lastensairaalasta

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa sähköalan DI- tai insinöörikoulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta suunnittelutehtävistä. Voit olla jo valmis projektipäällikkö tai sellaiseksi haluava. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot, sisältäen CAD-ohjelmat ja olet kiinnostunut nykyaikaisista suunnittelumenetelmistä. Sinulla on lisäksi myönteinen asenne uuden oppimiseen ja haluat vaikuttaa omaan kehittymiseesi sekä uraasi. Olet myös asiakassuuntautunut, avoin ja työskentelet mielelläsi ryhmässä. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen sairaalahankkeista.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?66c37dd0 torstaihin 6.6.2019 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi mikä toimipaikka sinua kiinnostaisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Helsingin ja Espoon osalta johtava asiantuntija Benjam Lytz p. 050 402 9769 sekä Lohjan osalta ryhmäpäällikkö Juha Långström p. 050 315 2755, tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.