(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnitteluharjoittelija Granlund Oy, Helsinki
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019
Etsimme sähkösuunnitteluharjoittelijaa osaavan sähkösuunnittelutiimin jäseneksi Granlund Oy:lle!Yritys tarjoaa huikeat puitteet juniorille kasvaa alan ammattilaiseksi, sekä mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä. Mikäli olet 3.-4. vuoden sähköinsinööriopiskelija ja olet innostunut sähkösuunnittelusta, hae paikkaa saman tien!
KUVAUS
Academic Work etsii osa-aikaista sähkösuunnitteluharjoittelijaa pääkaupunkiseudulle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin työllistyt Academic Workille, mutta työskentelet konsulttina Granlund Oy.
TYÖNKUVA
Tulet työskentelemään osana sähkösuunnittelutiimiä, jonka vastuualueena on korjausrakentaminen ja toimistotilojen suunnittelu. Työsuhteen alkaessa työskentelet kokeneempien senior-tason työntekijöiden kanssa ja toimit heidän tukenaan, mutta vastuuta saat osaamisesi kehityttyä. Työtehtäviäsi ovat mm. perustason sähkösuunnittelu, suunnitelmien piirtäminen, sekä selvitys-, valvonta- ja kartoitustoiminta kiinteistöissä. Tehtävät tulevat olemaan monipuolisia ja määrittymään valittavan henkilön osaamisen mukaan.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Perustason sähkösuunnittelutehtävät
* Seniortason suunnittelijoiden suunnitelmien piirtäminen
* Selvitys-, valvonta- ja kartoitustoiminta kiinteistöissä
* Valaistuslaskelmien tekeminen


Tehtävä sopii sinulle, joka haluat oppia alalta jatkuvasti uutta ja olet kiinnostunut kehittämään itseäsi. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia ammatilliselle kasvulle!
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimämme henkilö on 3.-4. vuoden AMK- tai DI-opiskelija tai juuri alalle valmistunut sähkösuunnittelun opintoja käynyt henkilö. Sinulla on esimerkiksi koulun kautta CAD- tai CADS-kokemusta (tai vastaavaa) entuudestaan. Tehtävä sisältää paljon tiimityöskentelyä, joten toivomme sinulta tiimityöskentelytaitoja, sekä hyviä sosiaalisia taitoja. Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta positiivista, kärsivällistä ja kiinnostunutta asennetta. Olet etsimämme henkilö, jos haluat työllistyä yritykseen, jossa sinulle annetaan mahdollisuus kehittymiseen ja yrityksen sisällä etenemiseen. Tehtävässä vaadimme sinulta sujuvaa suomen kielen osaamista.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (AMK tai DI)
* CAD- tai CADS-kokemusta esim. koulusta
* Kehittymishalua ja vahvaa kiinnostusta alaa kohtaan
* Sujuva suomen kieli
* Hyvät sosiaaliset taidot


Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta sähköasentamisen parissa työskentelystä. Katsomme eduksi myös englannin kielen osaamisen.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Osa-aikainen

Kesto: marraskuuhun 2019, jonka jälkeen jatko on hyvin mahdollinen

Paikka: Malminkaari 21, 00701 Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 15.3.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Granlund Oy on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistöalanasiantuntijakonserni, joka panostaavahvasti innovaatio- ja kehitystoimintaan.Heidän tavoitteena on edistää ihmisten hyvinvointiarakennetussa ympäristössä ja heidän asiantuntemusalueitaan ovat talotekniikkasuunnittelu, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultointi, ohjelmistot sekä korjausrakentaminen.