(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelijoita
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt sähkösuunnittelijoita Olkiluodon ydinlaitosyksiköiden sähköteknisiin suunnittelutehtäviin.

Tehtäväsi liittyvät Olkiluodossa tuotannossa ja rakenteilla olevien ydinlaitosyksiköiden ja -laitosympäristön projektien ja muutostöiden eri vaiheisiin, kuten suunnitteluun, käyttöönottoon ja dokumentointiin.

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on soveltuva sähkötekninen peruskoulutus (insinööri, DI), hallitset suunnittelu- ja toimisto-ohjelmat ja sinulla on työkokemusta alalta. Arvostamme myös tietokantapohjaisten suunnittelujärjestelmien hallintaa. Sinulla on hyvän suomen ja englannin kielen taito. Olet lisäksi yhteistyökykyinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
  

Kiinnostuitko?
 Lisätietoja tehtävästä antavat: 

  • Sähkötekniikan tiimiesimies Juha Simelius, puh. (02) 8381 3687 tai 050 313 3540

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!