(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelijoita
Sweco

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Haemme Kokkolan ja Pietarsaaren toimistoillemme prosessiteollisuuden

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Sähkösuunnittelijana toimit prosessisähköistyksen toteutussuunnittelutehtävissä osana projektitiimiä, mutta kokeneena ammattilaisena tartut myös itsenäisiin suunnittelutehtäviin. Tarjoamme haasteellisen ja vaihtuvan tehtäväkentän isossa organisaatiossa, hyvän työilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä urallasi kokemustaustasi mukaan. Työyhteisössä löytyy asiantuntemusta ja osaamista, yhdessä ratkaisemme vaikeankin haasteen.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimet tehtävässä menestymiseen

Edellytämme kokemusta prosessiteollisuuden sähkösuunnittelusta. Lisäksi arvostamme:

- Halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan

-Tiimityöskentelytaitoja

-Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta

-Oma-aloitteisuutta ja vastuunottokykyä

Hakeminen

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi hakulinkin kautta 20.5.2019 mennessä.