(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelijoita pääkaupunkiseudulle
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle 

SÄHKÖSUUNNITTELIJOITA

Sähkösuunnittelijana otat osaa niin uudis- kuin korjausrakentamisen projekteihin, jotka koostuvat mm. toimisto- ja liiketilaprojekteista sekä julkisista kohteista. Työtehtäväsi koostuu suunnittelutyön lisäksi sidosryhmien kanssa toimimisesta, suunnittelukokouksista sekä työmaakokouksista. Roolisi ja vastuusi määritellään kokemuksesi perusteella, joten voit saada myös projektivastuuta. 

Tehtävissä menestyminen edellyttää AMK-tasoista insinöörikoulutusta (esim. talotekniikka), muutaman vuoden kokemusta sähkösuunnittelijana toimimisesta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. Olet oma-aloitteinen ja haluat pysyä mukana markkinoiden jatkuvassa muutoksessa omaksumalla uusia innovaatioita omiin työskentelytapoihisi. 

Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätä tietosi ansioluetteloineen mahdollisimman pian, viimeistään 16.12.2019. Aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@sharper.fi

 

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.