(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelijaa/ -Valvojaa Optiplanille uudisrakentamisen toimitila-/ asuntosuunnittelu hankkeisiin Helsinkiin
Optiplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019
  • Toimit osana sähkösuunnittelutiimiä
  • Vastaat itsenäisesti oman osa-alueen sähkösuunnittelusta.
  • Vastaat uudiskohteiden työmaa-aikaisesta suunnittelijan työmaavalvonnasta
  • hallitset Magicad- suunnitteluohjelman käytön.

Työsi sisältää suunnittelun lisäksi suunnittelijan työmaavalvontatehtäviä omien suunnittelukohteiden osalta.

Toivomme sinulta
Insinööri- tai DI-koulutusta sekä vähintään  5:n  vuoden kokemusta rakennusalan sähkösuunnittelutehtävistä. Olet ulospäin suuntautunut, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 
Tarjoamme sinulle
motivoituneen ja innostuneen ilmapiirin sekä mahdollisuuden kehittyä rakennusalan moniosaajana, aivan huipputiimissä, jossa sinullakin on mahdollisuus tehdä hyvää tulosta. Optiplan tarjoaa monipuolisesti uramahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat onnistumisen halu ja vastuullisuus. Tarjoamme myös suuren NCC- konsernin kilpailukykyiset henkilöstöedut.

Lisätietoja antaa
Suunnittelujohtaja Kari Kavonius p. 050 553 1987, kari.kavonius@optiplan.fi

Lue lisää yrityksestämme
www.optiplan.fi

Hae
tehtävää konsernin rekrytointijärjestelmän kautta. Muistathan liittää hakemukseen ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hakuaika päättyy 30.1.2019

Optiplan Oy on luotettavin rakennusalan kokonaissuunnittelukumppani. Hyvä suunnittelijatiimi on enemmän kuin osiensa summa. Haemme nyt lisää innostuneita tekijöitä n. 200 ammattilaisemme tueksi. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Asiakasverkostomme kattaa koko maan. Optiplan on osa kansainvälistä NCC-konsernia.