Sähkösuunnittelija
Granlund

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.6.2021

Hei sinä sähkösuunnittelun ammattilainen: olitpa urallasi missä vaiheessa tahansa, meillä olisi nyt tarjolla todella hyviä saumoja tehdä mielekästä ja monipuolista työtä hyvässä porukassa. 

Kiinnostaisiko sinua työskennellä erittäin monipuolisten uudishankkeiden sähkösuunnitteluprojektien parissa? Vai haluaisitko erikoistua sairaaloiden sähkösuunnitteluun? Vai kiinnostaako enemmän päästä pureutumaan olemassa olevaan rakennuskantaan korjausrakentamisen projekteissa?

Voimme yhdessä katsoa, mistä päin taloa löytäisimme juuri sinulle parhaiten sopivan paikan. Voit itse toivoa, millaisiin projekteihin haluat mukaan: suurin ja komeisiin, erikoistumista vaativiin vai pieniin ja tavallisiin – tai johonkin tältä väliltä. Työtehtäväsi painottuvat työkokemuksesi ja mielenkiintosi mukaisesti. 

Virallinen toimipaikkasi on joko Helsinki, Espoo tai Lohja, mutta sinulla on mahdollisuus etätöihin mistä päin Suomea tahansa. Meillä on erittäin joustava suhtautuminen etätöihin ja joustamme myös elämäntilanteiden mukaan.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 000 ympäri Suomen.

- Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

- Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita. 

- Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme

- Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle. 

- Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Toivomme sinulta DI- tai insinöörikoulutusta sähköalalta sekä aikaisempaa alan työkokemusta. Jotta pysyt tehtäviesi tasalla, sinulta löytyy kiinnostusta nykyaikaisiin suunnittelumenetelmiin ja myönteistä asennetta uuden oppimiseen ja oman osaamisesi kehittämiseen. 

Tuot omalla osaamisellasi ja persoonallasi tulevaan tiimiisi oivan lisän. Toivomme, että olet aktiivinen ammattilainen ja teet työsi laadukkaasti.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si hakulomakkeella sunnuntaihin 15.8.2021 mennessä osoitteessa www.sympahr.net/public/pq.aspx?6006fbe8. Tämä on meille tärkeä rekrytointi, joten lupaamme olla sinuun mahdollisimman pian yhteydessä. 

Käymme siis hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästikin – jo hakuaikanakin.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen Tatu, Topi ja Sami vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää vapaamuotoisen hakemuksen / kontaktipyynnön suoraan heille. Tatun, Topin ja Samin tavoitat seuraavasti:

Liiketoimintajohtaja Topi Volama, p. 040 547 9199

Osastonjohtaja Tatu Svahn, p. 040 770 2934

Ryhmäpäällikkö Sami Söderström, p. 040 535 9906

Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@granlund.fi.

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Tutustu Granlundiin, uratarinoihin ja muihin avoimiin työpaikkoihin osoitteessa www.granlund.fi/rekry
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot