(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2021

Haemme Olkiluotoon

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Meillä on mielenkiintoisia työpaikkoja! Haemme nyt sähkösuunnittelijaa Sähkötekniikka-yksikköön.

Sähkötekniikka-yksikkö on sähkötekniikan asiantuntijayksikkö, joka vastaa siitä, että TVO-konsernin liiketoiminnoilla on käytössä riittävä sähkötekninen tuki järjestelmien optimaaliseen elinkaarenhallintaan. 

Sähkösuunnittelijan tehtäviin kuuluu projektien ja muutostöiden sähkötekninen toteutussuunnittelu hyödyntäen laitosdokumentaatiota ja -tietokantaa, eri suunnitteluohjelmia sekä työkavereiden tietämystä. Osallistut sähkösuunnittelijana toteutussuunnitteluvaiheen lisäksi töiden perussuunnittelu-, toteutus-, käyttöönotto- ja dokumentointivaiheisiin. 

Minkälaista henkilöä haemme?
Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkötekniikan teknikko, insinööri-AMK tai DI) sekä mieluiten useamman vuoden kokemus teollisuuden sähkösuunnittelutehtävistä. Hyvän suomen kielen taidon lisäksi pärjäät englannin kielellä. Persoonana olet järjestelmällinen, rauhallinen sekä itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, mutta samalla yhteistyön ja tiedon jakamisen tärkeyden ymmärtävä henkilö. Kykenet hahmottamaan kokonaisuuksia, mutta välität myös yksityiskohdista. 

Miksi tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus sinulle?
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi.

Tutustu ydinalan ammattilaisiin urasivuillamme ja

tule mukaan Olkijengiin tekemään hiukkasen parempaa duunia!


Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Juha Simelius, puh. 050 3133540.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 7.2.2021 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!