(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

Haemme kokemuksen omaavaa SÄHKÖSUUNNITTELIJAA asiakkaallemme Arr-Systems Oy:lle.

Työpaikkakuvaus

Arr-Systems Oy on kasvuhakuinen yritys, joka valmistaa erilaisia johdinsarjoja sekä sähköjärjestelmiä asiakasdokumenttien pohjalta. Suunnittelemme ja valmistamme myös ohjaus- ja sähkökeskuksia alle 1000 voltin jännitteellä.

Sähkösuunnittelijaa ohjaus- ja sähkökeskusten suunnitteluun!

Sopiva koulutustausta on esimerkiksi vahvavirtapuolen sähköinsinööri tai -teknikko. Aikaisempi työkokemus alalta katsotaan eduksi.

Työtehtävä edellyttää:

  • Tehtävään kuuluu oleellisesti sähkökeskusten suunnittelu ja dokumentointi.
  • oma-aloitteellisuutta, huolellisuutta ja tarkkuutta sekä yhteistyötä myynnin, tuotannon, materiaalihankinnan ja asiakkaan kanssa.
  • Perustietämys sähkökeskuksista sekä käytettävistä komponenteista. Arvostamme kokemusta CAD-ohjelmista sekä muiden atk-ohjelmistojen käytöstä.

Tarjoamme:

  • Toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen sekä kilpailukykyisen palkan ja lisäksi joustavan viihtyisän työympäristön.

Hae tehtävään!

Mikäli kiinnostuksesi heräsi tehtävää kohtaan ja uskot olevasi etsimämme tekijä, jätäthän hakemuksen osoitteessa www.amiko.fi! Tehtävästä lisätietoa antaa Amikolta Yhteyspäällikkö Tomi Torvinen 050 551 0081 tomi.torvinen@amiko.fi

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!