(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Proxion on vuonna 2005 perustettu suomalainen suunnittelu-, digi- ja koulutuspalveluja tuottava konserni, jonka ydinosaamista ovat vaativat julkiset ja yksityiset raideinfrastruktuurin projektit.

Alati kasvavaan proxionilaisten joukkoon kuuluu lähes 100 kokenutta ja ennakkoluulotonta alan huippuosaajaa, joilla on laaja-alaista kokemusta mittavista projekteista sekä yksityisellä että julkisella sektorilla. Proxionilaiset ovat päivittäin mukana muuttamassa maailmaa ja tekemässä tulevaisuuden liikkumisesta helpompaa ja ympäristöystävällisempää.

Raideliikenne elää uutta tulemistaan. Alalla meneillään oleva digiloikka tuo mukanaan uusia työpaikkoja uudenlaisille huippuosaajille. Proxionin pyrkimys on olla raidealan suunnannäyttäjä sekä koko liikennesektoria uudistava innovoija. Yhtiö on kasvanut vuosien saatossa vahvasti ja kasvu jatkuu edelleen. Missiona on kaksinkertaistaa raiteilla tapahtuvien kuljetusten määrä.

Haemme Proxionin palvelukseen: 

Kahta sähkösuunnittelijaa Proxionin sähkötiimiin

Tarjolla on kaksi eritasoista tehtävää. Voit olla urasi alkutaipaleella tai jo kokeneempi osaaja. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on soveltuva sähköalan tutkinto (DI tai Insinööri). Hallitset Autocad tai CADS/CDMATIC-ohjelmiston ja sinulla on kokemusta valaistus- ja/tai sähkösuunnittelutehtävistä. Hakijalta odotamme myös oma-aloitteellisuutta ja sujuvaa työotetta niin ryhmässä kuin yksin.

Vaativamman tason tehtävään edellytämme näiden osaamisalueiden lisäksi kykyä toimia pääsuunnittelijana ja projektien vetäjänä sekä yli viiden vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä.  Tehtävässä on eduksi sujuva englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito. Lisäksi arvostamme, jos hakijalla on kokemusta raitiotie, metro tai rautatiesuunnittelusta, mutta kokemus raidepuolelta ei ole pakollinen.    

Proxion tarjoaa sinulle innostavan työilmapiirin, jossa uudet ideat otetaan avosylin vastaan. Ihmisläheisessä organisaatiossa kaikki pelaavat samaan maaliin ja osaavaa henkilöstöä pidetään koko yritystoiminnan avaimena.  Työntekijänä saat kattavat henkilöstöedut, kuten jäsenyyden henkilöstörahastossa, matkapuhelin-, työmatka-, kulttuuri- ja liikuntaedut, kattavan työterveyshuollon, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä säännölliset henkilöstön virkistyspäivät. Tämän lisäksi kaikki proxionilaiset saavat mahdollisuuden käyttää Espanjassa sijaitsevaa Villa Proxion -huvilaa.

Joustava yrityskulttuuri mahdollistaa oman työnkuvan muokkaamisen ja etätyöskentelyn hyödyntämisen. Se tarjoaa tekijälleen sekä vapautta että vastuuta, kuin myös mahdollisuuden edetä urallaan. Haettavat sähkösuunnittelijat voivat työskennellä millä tahansa Proxionin toimistolla: Helsingissä, Tampereella, Mikkelissä, Pieksämäellä, Kuopiossa tai Oulussa. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulomakkeen kautta, haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 RTK-Henkilöstöpalvelun Patrik Hujanen puh: 0400 480 613 tai patrik.hujanen@rtkhenkilostopalvelu.fi