(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
CABB Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

HAEMME AUTOMAATIO-OSASTOLLE SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Teollisuuslaitoksemme sähkö- ja automaatiosuunnittelutehtäviin. Tehtävässä vaaditaan sähkötekniikan insinöörin tai vastaavaa koulutusta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme muutaman vuoden työkokemusta teollisuuden sähkö- ja automaatiosuunnittelusta sekä CAD suunnittelusta, sekä kohtuullista englannin kielen taitoa. Alma suunnittelujärjestelmän, ohjelmoitavien ohjausjärjestelmien ja ATEX määräysten tuntemus sekä S1 / S2 sähköpätevyys tai valmius suorittaa pätevyystutkinto katsotaan eduksi.

Sähkösuunnittelija tekee yhteistyötä tiiviin automaatiotiimimme sekä eri osastojemme kanssa. Monipuolisiin työtehtäviin kuuluu myös sähkö- ja automaatiolaitevalinnat ja hankinnat, urakkaneuvottelut, työnjohtotehtäviä sekä investointihankkeiden läpivientiin liittyviä tehtäviä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä yrityksessä. 

Hakemukset ja lisätiedot:

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 16.08.2020

Lisätietoja tehtävistä antaa automaatioinsinööri Jukka Häkkilä, puh. 046 876 0650 
tai jukka.hakkila@cabb-chemicals.fi 

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen lähetetään 16.08.2020 mennessä osoitteeseen recruiting@cabb-chemicals.fi

Edellytämme tehtäviin valittavilta hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta sisältäen huumausainetestauksen.