(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Digita Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020

Haemme pääkonttoriimme Helsinkiin ammattitaitoiseen tiimiimme

Sähkösuunnittelijaa

Työnkuva sisältää sähkölaitteistojen suunnittelua, rakennuttamistehtäviä, suunnittelun teettämistä ja rakentamisen koordinointia. Työtehtäviin kuuluu olemassa olevien sähköjärjestelmien ylläpitoa, Digitan alueorganisaation tukitehtäviä ja laiteuusintoja sekä uusien Telecom tukiasemien sähkösuunnittelua ja rakentamisen organisointia. Erityisesti Varavoima-, UPS- ja 48VDC-osaaminen on olennainen osa toimenkuvaa.

Työtehtävä edellyttää sähkötekniikan insinöörin (tai vastaavan) koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Edellytyksinä työtehtävälle ovat myös alan ohjeiden tuntemus ja sähkösuunnitteluohjelmistojen hallinta sekä S2-pätevyys tai pätevyys sen saamiseen, jotta valitun henkilön on mahdollista toimia perehdytyksen jälkeen sähkötöiden johtajana. Kokemus rakennuttaja- ja valvontatehtävistä sekä LVISKA-kokonaistuntemus katsotaan eduksi, samoin kiinnostus oman osaamisen laajentamiseen tarpeiden mukaan on toivottavaa.

Hakemamme henkilö on toimintatavoiltaan yhteistyökykyinen, pitkäjänteinen, oma-aloitteinen ja asiakaslähtöinen. Koska Digitan toimipisteet ja laitetilat sijaitsevat ympäri maata, valittavan henkilön tulee olla valmis matkustamaan jonkun verran kotimaassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haasteellisen tehtävän työtäsi arvostavassa ammattitaitoisessa yksikössä sekä mukavan työyhteisön ja työkulttuurin, mahdollisuuden päästä vaikuttamaan työskentely- ja toimintatapoihin, kilpailukykyiset henkilöstöedut ja hyvät kehitys- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Jos innostuit tehtävästä ja koet sen omaksesi, tartu haasteeseen ja lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 7.7.2020 mennessä. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Azetsin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Azetsilta Taru Sievänen p. 050 4700 854 ja Janne Laaksola, p. 050 476 2881.