(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Toimeksiantajamme on pieni sähköalan insinööritoimisto, joka hakee kauttamme monipuolisiin sähkösuunnittelutehtäviin määräaikaiseen työsuhteeseen  SÄHKÖSUUNNITTELIJAA Hyvinkäälle.

Tehtävä sopii henkilölle, jolla on halua kehittyä monipuolisten tehtävien parissa sähkösuunnittelun asiantuntijaksi. Sähkösuunnittelun työvälineenä toimii CADs Electric -ohjelma. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- sähköinsinöörin tutkintoa 
- 2-3 vuoden työkokemusta sähköalan suunnittelutehtävistä
- tarkkuutta, positiivista asennetta, yhteistyö- ja ongelmanratkaisukykyä
- hyvää suomen kielen taitoa

Henkilö rekrytoituu yritykseen aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Aalto Henkilöstöpalveluiden kautta. Vakituinen työtehtävä on mahdollinen myöhemmässä vaiheessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Haapanen, puh. 050 302 2829, antti.haapanen@aaltovoima.fi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio- ja suositteluvideoihin.

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.