(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.8.2019

Vahvistamme tuotekehitysresurssejamme ja etsimme joukkoomme

Sähkösuunnittelijaa

Tässä tehtävässä tulet toimimaan monipuolisessa roolissa yrityksemme laitteiden kehityksessä ja tuotehallinnassa osana osaavaa tuotekehitystiimiämme. Tehtäviisi kuuluvat tuotekehityshankkeisiimme liittyvä laitteiden sähkösuunnittelu sekä elinkaaren- ja kustannustenhallinta. Pääset suunnittelemaan monipuolisesti keskiraskaita laitteita, liikkuvia koneita ja tehdaskokonaisuuksia, joissa automaation taso on korkealla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän kansainvälisessä organisaatiossamme, jossa pääset vahvasti vaikuttamaan toimialamme tuotetarjontaan ja niiden kehittämiseen.

Olet käytännönläheinen ja tietotekniikkataitoinen sähköinsinööri/diplomi-insinööri, jolla on jo kokemusta koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelutehtävistä. Katsomme eduksi CADS-osaamisen, PLC-ohjelmointiosaamisen sekä tietämystä koneturvallisuudesta. Päivittäisiä työvälineitäsi ovat mm. CADS ja Aton PDM. Lisäksi arvotamme CAD-ohjelmistojen ja tuotemodulaarisuuden tuntemusta. Kykenet työskentelemään myös englannin kielellä.

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa, jonne on hyvät julkiset kulkuyhteydet sekä vain 30 minuutin ajomatka Tampereelta sekä Hämeenlinnasta.

Elematicilla sinulle tarjoamme:

  • Kattavan perehdytyksen
  • Modernit työkalut ja ohjelmistot sekä laadukkaat koneet ja laitteet
  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen kansainvälisen työympäristön
  • Rento työyhteisö, jossa hyvä kollegoiden tuki
  • Hyvät terveyspalvelut
  • Mahdollisuus osaamisen kehittämiseen ja vaihtoehtoisia uramahdollisuuksia
  • Lisäksi pääset osaksi Elematicin kannustavaa bonusjärjestelmää

Lisätietoja Elematic Oyj:stä (www.elematic.com) ja tästä tehtävästä saat soittamalla Elematic Oyj, tuotekehitysjohtaja Jouni Sirkka, p. 040 664 5464 tai PERSONNEL GROUP, konsulttijohtaja Jarkko Laine, p. 03 3138 0477. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 20.9.2019 mennessä www.personnel.fi kautta.