(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.4.2019

Granlund on talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Granlund Saimaa Oy kasvaa vauhdilla ja tarvitsemme riveihimme jatkuvasti uusia osaajia. Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme sähkösuunnittelijaa Kouvolan toimipisteeseemme.

Meillä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin muun muassa terveydenhuollon, kaupan ja koulutuksen sektoreilla. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa korostaen kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia.

Mitä tarjoamme sinulle?

Työntekijämme arvostavat Granlundia vakaana, hyvämaineisena ja henkilöstöään tasapuolisesti kohtelevana työnantajana. Henkilöstö arvostaa erityisesti Granlundin kehitysmyönteisyyttä ja innovatiivisuutta. Meillä on hyvä henkilöstötyytyväisyys ja erittäin kilpailukykyiset edut. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta.

Mitä toivomme sinulta?

  • Koulutustaustaltasi olet insinööri (AMK).
  • Suunnittelukokemusta olet kerryttänyt vähintään 2 vuotta.
  • CADs, MagiCad ja Dialux ovat tuttuja ohjelmia.
  • Tunnet monipuolisesti sähkö- ja telejärjestelmiä.
  • Olet yhteistyökykyinen, pitkäjänteinen ja sinulla on asiakaslähtöinen toimintatapa.

Lisäksi luemme eduksi kokemuksen eri ohjausjärjestelmistä kuten Dali ja KNX.

Työnkuvaa on mahdollista räätälöidä kokemuksesi ja toiveittesi mukaisesti.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si osoitteessa www.granlund.fi/ura/avoimet-tyopaikat perjantaihin 19.4.2019 mennessä, niin katsotaan yhdessä, löytyisikö meiltä sinulle kykyjäsi ja kiinnostustasi vastaava työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jari Narinen, p. 040 574 9317 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.