(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2019

Etsimme asiakkaallemme Espooseen sähkösuunnittelijaa. Tehtävä soveltuu erinomaisesti asiantuntijauransa alkuvaiheissa olevalle sähköinsinöörille, joka on kiinnostunut kehittymään tuote- sekä järjestelmäsuunnittelun parissa.

Toivomme hakijalta soveltuvaa sähköalan koulutusta (insinööri/DI), sekä kokemusta esimerkiksi suunnittelusta, asennuksista tai muista sähköalan töistä. Haluat kehittyä ja oppia uutta, jonka lisäksi olet joustava ja yhteistyökykyinen tekijä. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Eduksi katsomme sähköalan standardien tuntemuksen ja erityisesti teollisuuden puolen työkokemuksen.

Tehtävässäsi suunnittelet muun muassa asiakkaille toimitettavia tuotteita sekä niihin kuuluvia asennuksia. Tulet tiiviisti työskentelemään erilaisten suurjännite- ja kaapelijärjestelmien kanssa. Toimit teknisenä tukena niin sisäisille kuin ulkoisillekin sidosryhmille ja osallistut aktiivisesti toimintojen ja tuotteiden kehittämiseen.

Roolissasi pääset tekemään yhteistyötä laajasti projektin eri osa-alueiden kanssa sekä toimimaan keskeisessä roolissa tuotteiden ja järjestelmien toteutuksessa. Töissä on tekemisen meininki ja kaveria ei jätetä. Innovatiivisuus, kansainvälisyys ja ammattitaito kuvaavat parhaiten asiakasyrityksemme kulttuuria.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kristiina Vormala (040 837 4019) Barona Engineeringiltä, tavoitettavissa parhaiten torstaisin klo 13-14.