(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Etteplan Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2019

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Suomen suurin teknisen suunnittelun ja tuoteinformaation työnantaja etsii joukkoonsa uusia osaajia. Vahvistamme asiantuntijaorganisaatiotamme Vantaalla ja haemme useampaa sähkösuunnittelijaa erilaisiin asiakasprojekteihimme. Voit päästä projekteissamme laivojen sähkösuunnittelun pariin kehittämään laivojen Propulsio -järjestelmää, jossa tehtäviisi kuuluvat piirikaavio- ja kaapelointisuunnittelua sekä luokituslaitosten ja telakoiden vaatimusten huomioiminen suunnittelussa. Tai suuritehoisten taajuusmuuntajien tuotekehityssuunnitteluun, jolloin tehtäviisi kuuluvat kaapitettujen taajuusmuuttajien piirikaaviosuunnittelua sekä tarvittavien dokumenttien luontia. Kaikki riippuu paitsi aikaisemmasta työkokemuksestasi niin myös omista kiinnostuksenkohteistasi. 

Meillä on asiakkaista ympäri pääkaupunkiseutua, joten projektista riippuen työskentelypaikkasi voi olla Helsingissä Vuosaaressa tai Pitäjänmäellä, Espoossa Otaniemessä tai meidän omalla pääkonttorillamme Vantaalla. Kollegoinasi on tiimi ammattilaisia, joiden kanssa pääset kehittymään ja oppimaan paljon uutta. 

Edellytämme hakijoilta:
- Sähkötekniikan AMK- tai korkeakoulututkintoa 
- Aiempaa kokemusta teollisuuden tai koneiden ja laitteiden sähkösuunnittelusta
- Teknistä osaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
- Sähkösuunnitteluohjelmien osaamista
- Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
- Hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöistä asennetta

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi ja toteuttaa mielenkiintoisia asiakasprojekteja eri teollisuuden toimialoilla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat suunnittelutehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa. Tule osaksi menestystarinaamme ja hae meille jo tänään!

Lisätietoa tehtävästä antaa: Jari Leinonen, Department Manager, puh. 040 834 3189, jari.leinonen@etteplan.com.