Sähkösuunnittelija
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2019

Haemme hammasröntgenlaitteiden tuotekehitykseen SÄHKÖSUUNNITTELIJAA (Electric Designer) vahvistamaan suunnittelutiimiämme.

Sähkösuunnittelijan tehtävässä pääpaino on kehittää hammaslääketieteellisten röntgenlaitteiden liitin- ja kaapelointiratkaisuja sekä niihin liittyvien toimilaitteiden toiminnan varmistaminen erilaisten testausten avulla. Tyypillisiä toimilaitteita ovat röntgengeneraattorit, sähkömoottorit sekä ohjausjärjestelmät. Laitteiden johdinkaavioiden ylläpito on myös oleellinen osa tehtävää. 

Työskentelet osana ammattitaitoista suunnittelutiimiä ja tehtäviisi kuuluu lisäksi elektroniikkaan liittyvän komponenttikirjaston ylläpito siten, että elinkaaren lopussa oleville komponenteille löydetään korvaavat ratkaisut. Teet yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Työkaluina käytämme sähkösuunnittelussa Adoben Illustrator ja elektroniikassa PADS-suunnittelujärjestelmiä. Kykysi hahmottaa kokonaisuuksia ja kustannustehokas tapa ratkoa oman suunnittelualueen ongelmia luovat hyvän pohjan menestykselle tehtävässä.

Odotamme sinulta:
- soveltuvaa teknistä koulutusta (DI tai insinööri) 
- vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä
- aktiivista ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta  
- hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
 
Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen laitteiden sähkösuunnittelusta, lääkintälaitteiden standardeista tai EMC-asioista. 

Tarjoamme vakituisen työpaikan menestyvässä korkean teknologian vientiyrityksessä. Planmecalla saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi uusinta teknologiaa käyttävien laitteiden ja haasteellisten tehtävien parissa.Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Herttoniemessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Design Manager, Electronics Juha Kolehmainen, puh. 020 7795 601  tai juha.kolehmainen (a) planmeca.com. 

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen & palkkatoivomuksineen viimeistään 26.2.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1221344
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.2.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki