(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA varustelun valaistussuunnitteluun


Tehtäviisi kuuluu

Suunnittelet itsenäisesti laivan valaistusta ja koordinoit sähkösuunnittelua. Lisäksi tarkastat kokonaistoimittajien sähkösuunnitelmia sekä hyväksytät ne laivan tilaajalla.

Työskentelet tiiviisti yhteistyössä perussuunnittelun valaistustiimin kanssa. Teet paljon yhteistyötä myös suunnittelutoimistojen, kokonaistoimittajien, luokituslaitoksen sekä tilaajan kanssa


Toivomme hakijalta

Koulutukseltasi olet sähköalan insinööri, teknikko tai sinulla on jokin muu sähköalan koulutus. Suunnittelijana käytät CAD-järjestelmiä, joten niiden tuntemus on tärkeää suunnittelijan työssä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Mika Tuokko
Osastopäällikkö
+358 40 826 165
mika.tuokko@meyerturku.fi