(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Haemme asiakkaallemme Insinööritoimisto Comatec Oy:lle kokoaikaista sähkösuunnittelijaa asiakasprojekteihin liikkuvien työkoneiden maailmaan. Sähkösuunnittelijan roolissa työtehtävät koostuvat teollisuuden ja liikkuvien työkoneiden sähkösuunnittelusta sekä tuotekehityksestä.

Hakijalta toivotaan noin yhden vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta, joka on voinut karttua opiskeluista tai opintojen ohella tehdystä työstä. Sinun ei tarvitse olla valmis paketti, vaan tärkeintä on halu oppia ja kehittyä. Mikäli kuvailet itseäsi oma-aloitteisena, itsenäisenä työskentelijänä, jolta löytyy myös ryhmätyöskentelytaitoja voisi tämä työ olla sinua varten. Aikaisempi kokemus hydrauliikasta, sähkökäytöistä ja ajoneuvoväylistä katsotaan eduksesi tehtävää hakiessa.

Toivomme sinulta:

-Sähkötekniikan DI- tai insinööriopintoja

-Kokemusta sähkösuunnittelusta

-Hyvää asennetta ja tiimityötaitoja

-Sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa

 

Eduksi katsomme kokemuksen seuraavista ohjelmista:

-E3

-EPLAN

-Vertex

-CADS

-AutoCAD electrical


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen kokoaikaisen työtehtävän, jossa pääset työskentelemään huippuammattilaisten parissa. Tueksesi saat ammattitaitoisen tiimin, kattavan perehdytyksen ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittymään alan ammattilaiseksi. Työn aloitus on mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi, palkkatoiveesi sekä hakemuksesi meille nettisivujemme kautta 12.11 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Eveliina Roininen (puh. 0406512293 tai eveliina.roininen@studentwork.com)