Sähkösuunnittelija
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2018

Haemme sähkösuunnittelijaa teollisuuden sähkökaappeja valmistavaan yritykseen, Jonatoriin. Tehtävänäsi on suunnitella asiakkaan ohjeiden mukaan teollisuuden sähkökaappeja.

Toimit perehdytyksen jälkeen työssäsi itsenäisesti. Osaamisen mukaan voit olla mukana tarjouksien laskemisessa ja asiakasrajapinnassa. Tehtävässä tarvitaan soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta suunnittelutyöstä.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.

 Sinulle tarjotaan:

- Pitkäaikaista työsuhdetta

- Nykyaikaista työympäristöä

- Kehittyvä tiimi tueksesi

- Mielenkiintoinen työ

- Vakavarainen ja luotettava yritys työnantajaksesi

 

Sinulta odotetaan:

- Kokemus suunnittelusta

- Hyviä IT -taitoja (CAD)

- Hyvää asennetta ja työmoraalia

- Halua näyttää osaamisesi ja halua kehittyä

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1191730
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Paimio