(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Sulzer

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2018

Haemme Helsingin tuotekehitysryhmäämme sähkösuunnittelijaa toimimaan tiimimme asiantuntijana ja tuotevastuullisena suunnittelijana.

Työtehtävät sisältävät turbokompressoreihin liittyvien sähkö- ja instrumentointikomponenttien valintaa, mitoitusta, sähköpiirustusten ja valmistusohjeiden laatimista sekä viranomaishyväksyntöjen hankkimista. Osallistut myös tuotteiden ja komponenttien testaamiseen.

Toimit yhteistyössä Sulzerin mekaniikkasuunnittelijoiden sekä elektroniikan asiantuntijoidemme kanssa. Tähtäämme kustannustehokkaaseen ja helposti sarjatuotannossa hallittavaan ratkaisuun, joten yhteistyö myös hankinnan ja tuotannon kanssa on luonteva osa työtäsi.

Odotamme sinulta sähkötekniikan ja sähkösuunnittelun koulutusta (insinööri tai DI) sekä muutaman vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta kone-/laitesuunnittelun alalta. Käytät sujuvasti sähkötekniikan suunnittelutyökaluja ja pystyt tuottamaan tekniset raportit, ohjeet ja dokumentit sekä suomeksi että englanniksi. Laitteissamme on runsaasti myös itse suunniteltua elektroniikkaa, joten elektroniikkaosaaminen on etu.

Toivomme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vastuunkantoon, mutta teet myös mielelläsi töitä tiimin kanssa yhdessä ja osallistut rakentavasti ongelmanratkaisuun. Eduksesi katsotaan aiempi kokemus tuotekehitysprojekteista sekä ymmärrys projektien käytännön vaatimuksista ja aikatauluista.

Arvostamme myös mikäli sinulta löytyy kokemusta elektroniikka- tai mekaniikkasuunnittelusta, ohjelmoinnista tai SAP-järjestelmän käytöstä.

Sulzer tunnetaan pumppaus- ja sekoitusteknologian kehittäjänä, valmistajana sekä toimittajana. Helsingin tuotekehitysyksikön vastuulla on magneettilaakeroitujen suurnopeuskompressorien ja niiden ohjausjärjestelmien kehitystyö.

Meitä sulzerilaisia on Suomessa yli 480 kuudella eri paikkakunnalla. Henkilöstömme on tärkein voimavaramme ja huolehdimme heistä tarjoamalla turvallisen ja nykyaikaisen toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi!

Meillä saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen ja huolehdimme, että saat kehittää omaa työtäsi sekä ylläpitää ammattitaitoasi. Sulzerilla saat käyttöösi kansainvälisen yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat sekä huumorintajuisen työporukan!

Lisätietoja:
Arttu Reunanen p. 040 015 6325
parhaiten tavoitettavissa 17.8. klo 10 – 12 ja 3.9. klo 14 – 16

Hakemukset:
9.9.2018 mennessä osoitteessa: https://www.sulzer.com/en/about-us/careers -> see our open positions (Finland)