(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Etteplan

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Brändilupauksemme ”Engineering with a difference” mukaisesti teemme Etteplanilla suunnittelutyötä erilaisella asenteella, minkä asiakkaamme kerta toisensa jälkeen meille vahvistavat. Olemme ylpeitä osaamisestamme ja siitä, että pystymme vaikuttamaan asiakkaittemme menestykseen. 

Osaamisellasi on meille merkitystä – tule mukaan menestystarinaamme!

Sähkösuunnittelija

Etsimme Vantaan toimistollemme asiakaslähtöistä ja innostunutta SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen työskentelemään mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Toimit teollisuuden laitteiden tai tuotantolinjojen suunnittelutehtävissä kokemuksesi mukaan joko suunnittelutiimin jäsenenä tai pääsuunnittelijana.

Työskentelypaikkasi on joko Vantaan toimistomme tai asiakkaamme toimisto pääkaupunkiseudulla ja kollegoiksesi saat tiimin ammattilaisia. Työssäsi pääset oppimaan uutta kokeneemmilta kollegoiltasi. Sähköalan opintojen ja jo kertyneen työkokemuksen lisäksi arvostamme aikaansaavaa ja myönteistä työskentelyasennetta sekä yhteistyökykyä.

Odotamme sinulta   

  • sähkötekniikan AMK- tai korkeakoulututkintoa
  • aiempaa kokemusta koneiden ja laitteiden tai teollisuuden sähkösuunnittelusta
  • teknistä osaamista ja luovaa ongelmanratkaisukykyä
  • sähkösuunnitteluohjelmien osaamista
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • kokemusta projektiliiketoiminnasta
  • innostuneisuutta ja asiakaslähtöistä asennetta
  • valmiutta työskennellä asiakkaan tiloissa.

Etteplanilla sinulla on mahdollisuus kehittyä työssäsi alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Tarjoamme mielenkiintoisen ja kansainvälisen työympäristön, vaihtelevat suunnittelutehtävät ja ison yrityksen kokonaisvaltaisen suunnittelupalvelun tuen. Meillä on rento yrityskulttuuri, jossa teemme töitä ammattimaisella asenteella. Pidämme hauskaa työkavereiden kanssa ja arvostamme työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Etteplanilla voit olla mukana luomassa suunnitteluratkaisuja, jotka muuttavat maailmaa!

Lähetä hakemuksesi jo tänään, mutta viimeistään 18.6.2018 mennessä. Lisätietoa tehtävästä antaa: Jari Leinonen, Department Manager, Electrics & Automation, puh. 040 834 3189.