(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Konecranes

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Uskomme, että erinomaisen asiakaskokemuksen tekevät Konecranes-työntekijät – ihmiset, jotka ovat sitoutuneita tarjoamaan asiakkaille näiden liiketoimintoja tehostavia nostolaitteita ja kunnossapitoa. Teemme kaiken täydestä sydämestämme. Tämä tekee Konecranesista ainutlaatuisen työpaikan.

Haemme aktiivista, positiivista ja teknisesti kyvykästä henkilöä suunnittelemaan modernisaatio- ja projektipalveluihin liittyvää sähkötekniikkaa. Työhön sisältyy tilaus- ja tarjoussuunnittelua sekä teknistä konsultaatiota. Tehtävässä tarvitaan hyviä yhteistyötaitoja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten myyntipäälliköiden ja alihankkijoiden kanssa.

Odotamme seuraavia taitoja:

  • Kokemusta sähkösuunnittelusta nykypäivän CAD-työkaluilla
  • Osaamista sähköisistä mitoitusperiaatteista
  • Tuntemusta nykypäivän raskaissa koneissa käytetystä sähkötekniikasta, ml. taajuusmuuttajakäytöt, ohjelmoitavat logiikat, sähkömoottorit, erilaiset kenttäväylät ja anturit
  • Korkeaan laatuun ja virheettömään lopputulokseen tähtäävää asennetta

Eduksi luemme:

  • Käytännön sähköasennuskokemuksen
  • Kokemuksen koneiden modernisaatioprojekteista
  • Kokemuksen nosturitekniikasta
  • Kyvyn ja kokemuksen lukea ja ymmärtää vanhoja, eri tyyleillä piirrettyjä sähkökuvia. Myös vanhojen sähkökäyttötekniikoiden tuntemus on eduksi
  • Team Center -ohjelman käyttötaidon

Hyvät kommunikointitaidot sekä kyky ottaa vastuuta projektiin liittyvissä haasteissa ovat olennaisia tehtävässä onnistumisessa. Lisäksi halu kehittyä ja oppia uutta ovat luonnollinen osa modernisaatiosuunnittelijan tehtäviä. Työ sisältää myös ajoittain asiakkaiden nostureihin tutustumista.

Tarjoamme sinulle haasteellisia ja monipuolisia tehtäviä kehittyvässä ympäristössä sekä konsernin henkilöstöedut.
Työnkuva on monipuolinen ja itseohjautuva. Työntekijämme saavat jatkuvaa koulutusta ja uudet henkilöt koulutetaan nostureihin suunnatulla koulutusohjelmalla.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Heikki Nurmi, heikki.nurmi@konecranes.com, p. 040-835 4096

Jätäthän hakemuksesi viimeistään 10.6.2018 www.konecranes.fi/ura tai linkistä
https://careers.konecranes.com/Konecranes/job/Hyvink%C3%A4%C3%A4-S%C3%A4hk%C3%B6suunnittelija/457796401/