(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Tarjoamme sähkösuunnittelijalle töitä asiakasyrityksessämme Vantaalla, joka on taatusti yksi alansa lippulaivoista. Asiakkaamme yrityskulttuurissa painottuvat erityisesti eettiset arvot, kestävä kehitys sekä uusimman teknologian hyödyntäminen.

Olisi mahtavaa, jos sinulta löytyisi vähintäänkin käytännön kokeneisuutta esimerkiksi sähköasennuksista tai tuotannosta. Ideaalitilanteessa sinulla on ammattitaitoa myös suunnittelun puolelta, ja olet kiinnostunut työskentelemään erityisesti suunnittelun parissa. Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta esimerkiksi sähkösyötöistä, -paneeleista, -kaapituksista tai -verkoista. Tehtäviisi kuulu teollisuuden sähkösuunnittelu, jonka puitteissa pääset toteuttamaan suunnittelua niin asiakaskohtaisissa projekteissa kuin tuotekehityshankkeissa. Tarkemmat työtehtävät muotoutuvat valittavan henkilön kiinnostusten ja osaamisen perusteella.

Olet juuri oikea henkilö tehtävään, mikäli täytät seuraavat kriteerit:

  • Vähintään noin vuoden verran kokemusta sähköpuolen tehtävistä
  • Tehtävään soveltuva tutkinto (esim. sähkötekniikan insinööri/DI)
  • Englannin kielen taitoa
  • Persoonaltasi olet hyvä ja luotettava tyyppi.

Asiakasyrityksemme on alallaan teknologian edelläkävijä ja tiennäyttäjä. Tähän kyseiseen yritykseen olemme rekrytoineet menestykkäästi ennenkin, joten pääset taatusti työskentelemään hyvässä porukassa. Tarjoamme kasvumahdollisuutta kansainvälisille vesille asti. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä työt odottavat jo tekijäänsä. Jos jokin jäi askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä Baronan Lassi Jyrinsaloon (puh. 040 7628992), mielellään tiistaisin kello 14-15.