(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Haemme vahvistusta  sähkötekniikkaryhmäämme. Ryhmämme toimii infra-alueen ja erityisesti kiskoliikenneympäristön sähkölaitteistojen asiantuntijana ja suunnittelijana. Toimimme niin suurjännite 110 kV, 25kV, 1500V  kuin pienjännitealueella ja suunnittelemme näihin liittyen myös automaatio- ja kaukokäyttöratkaisuja.   

Suunnitteluyksikkömme tuottaa infrahankkeiden kehittämistä ja ylläpitoa koskevia tarveselvityksiä sekä hanke-, yleis- ja rakentamissuunnitelmia Suomessa ja Ruotsissa. Toimipaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Riihimäellä ja Tampereella.

Odotamme, että sinulla on soveltuva diplomi-insinöörin tai AMK-insinöörin koulutus. Voit olla konkari tai vasta urasi alussa oleva.

Arvostamme kokemusta teollisuuden tai infrapuolen sähkö- ja automaatioratkaisuista,  ruotsin kielen taitoa ja suunnitteluohjelmistojen käyttöön ja käytön kehittämiseen liittyvää osaamista (CAD). Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustusvalmiutta. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta.

Tarjoamme 
- Vakituisen työsuhteen
- Hyvän mahdollisuuden kehittää itseäsi laaja-alaisena sähköalan asiantuntijana
- Suuren konsernin edut
- Uudet modernit toimistotilat
- Kansainvälisiä ja muita mielenkiintoisia projekteja

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Jyrki Saarro puh. 040 8621 064 sähköpostitse jyrki.saarro@vr.fi tai suunnittelupäällikkö Mikko Rislakki mikko.rislakki@vr.fi puh. 040 5849319 

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.5.2018 mennessä oheisen linkin kautta. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.