(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Elomatic

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification - yksikköömme Turun, Tampereen ja Espoon toimistoillemme

Sähkösuunnittelijaa teollisuuden konesähkötiimiimme

  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

Kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden koneiden ja laitteiden sähkösuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla; Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (teknikko, insinööri / ins. AMK) esim. sähkötekniikan, koneautomaation tai säätö- ja mittaustekniikan alueelta sekä yleisesti koneautomaation ja sähköistyksen suunnittelun tuntemusta. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii oikeaa asennetta, paineensietokykyä, kykyä sopeutua nopearytmiseen tuotannon toteutussuunnitteluun sekä muutaman vuoden työkokemusta.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 8.4.2018 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antaa ryhmäpäällikkö Timo Luoma, p.+358 40 706 7158 timo.luoma@elomatic.com tai yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com.