(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Kiinnostaisiko sinua syventyä koneiden sähkösuunnitteluun osana kansainvälistä yritystä?

Haemme nyt kansainväliseen koneita ja laitteita valmistavaan asiakasyritykseemme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle.

Tulet työskentelemään monipuolisten ja kiinnostavien suunnitteluprojektien parissa yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa. Tehtäviisi kuuluu yrityksen valmistamien koneiden ja laitteiden sähkökuvien teko, komponenttivalinnat sekä tiivis yhteistyö automaatiosuunnittelijoiden kanssa. Tarkemmat vastuualueet tarkentuvat vielä valittavan henkilön osaamisen ja valmiuksien perusteella.

Omaat soveltuvan teknisen koulutuksen (insinööri tai DI) esimerkiksi sähkövoimatekniikasta sekä muutaman vuoden vastaavaa työkokemusta. Tehtävässä on käytössä Eplan, joten katsomme sen aikaisemman käyttökokemuksen eduksi. Olet oma-aloitteinen ja motivoitunut kehittymään työsi mukana. Sinulla on erinomainen ongelmanratkaisukyky sekä hyvät vuorovaikutustaidot, myös englannin kielellä. Teet mielelläsi yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän yhdessä alansa johtavista työstökoneita valmistavassa yrityksessä. Työskentelet läheisessä yhteistyössä muiden suunnittelijoiden kanssa ja olet vahvana osana hyväntuulista ja ammattitaitoista tiimiä. Pääset konkreettisesti kasvamaan ja kehittymään työsi mukana, esimerkiksi asiantuntijatehtäviin tai projektinvetovastuuseen, saaden siihen vakavaraisen yrityksen tuen.

Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat ottaa seuraavan askeleen urallasi, jätä hakemuksesi, koska työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Lassi Jyrinsalo (0407628992) tiistaisin klo 14-15.