(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Elematic Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Tule mukaan rakentamaan maailman parhaita elementtituotantolinjoja!

Haluatko suunnitella sähkökäyttöjä erilaisiin laitteisiin ja vaihteleviin kokonaisuuksiin? Oletko ennakkoluuloton ja utelias, jo jonkin verran kokemusta omaava

SÄHKÖSUUNNITTELIJA?

Jos vastasit kyllä, hae mukaan oman alansa johtavan toimijan tiimiin!

Sähkösuunnittelijana olet osa tiimiä, jonka vastuulla on modulaaristen ja valmistusystävällisten elementtituotantolinjojen ja niihin kuuluvien laitteiden projektisuunnittelu. Työskentelet pääasiassa eri puolilla maailmaa sijaitsevien asiakkaiden monipuolisiin tarpeisiin vastaavien toimitusprojektien parissa, mutta olet mukana myös tuotekehitys- ja laiteparannusprojekteissa.

Hallitset CADS Electric -ohjelmiston käytön, olet pitkäjänteinen ja jaksat etsiä ratkaisuja haasteisiin. Otat vastuun omasta työstäsi, seuraat alasi teknistä kehitystä, haluat oppia uutta ja nautit, kun onnistut työssäsi. Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa, sillä työssäsi kommunikoit laajan alihankkija- ja toimittajaverkoston kanssa.

Arvostamme kokemusta moottorikäytöistä, taajuusmuuttajista sekä teollisuuden anturoinneista. Kokemus PDM–ohjelmistosta (Aton) on etu, mutta ei välttämättömyys.

Odotamme lisäksi:

  • sähköteknistä koulutusta, ylempi AMK tai DI
  • englannin kielen taitoa

Tarjoamme:

  • monipuoliset ja mielenkiintoiset projektit
  • nykyaikaiset työvälineet
  • kokemuksen karttuessa mahdollisuuden osallistua käyttöönottotehtäviin niin Suomessa kuin ulkomailla
  • mukavan tiimin

Työpaikka sijaitsee Akaan Toijalassa E12-tien välittömässä läheisyydessä. Ajat toimipisteeseemme vajaassa puolessa tunnissa niin Tampereelta kuin Hämeenlinnastakin.

Lisätietoja tehtävästä:

Taisto Aurola, Manager, Electrical Engineering, 03 549 5252, taisto.aurola@elematic.com

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi www.personnel.fi kotisivujen kautta viimeistään 18.2.2018.