(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija
Granlund Saimaa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Granlund Saimaa Oy hakee sähkösuunnittelijaa sähkönjakelun ja teollisuuden prosessisähkösuunnittelun monipuolisiin tehtäviin. Meillä pääset näköalapaikalle, mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin.

Odotamme sinulta:    

  • Sähköalan DI:n, insinöörin tai teknikon koulutusta
  • Vähintään 5 vuoden työkokemusta sähkösuunnittelusta
  • Nykyaikaisten suunnitteluohjelmistojen hallintaa
  • Yhteistyötaitoja
  • Kykyä hallita useampia projekteja samanaikaisesti

Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen yli 1000 V laitteistoista.

Räätälöimme työnkuvasi yhdessä kokemuksesi ja kehittymistoiveittesi mukaisesti. Henkilöstön ammattitaito ja työviihtyvyys ovat meillä avainasioita.

Tarjoamme asiantuntijoillemme innostavan työympäristön Suomen kiinnostavimpien yhteistyökumppanien kanssa, tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet ja laajan asiantuntijajoukkomme tuen sekä kilpailukykyiset edut.

Granlund Saimaa Oy on Kaakkois-Suomen talousalueen johtava talotekniikan sähkö- ja LVIA-, teollisuussähkö- ja automaatiosuunnittelun, konsultoinnin sekä kiinteistönpidon palveluiden toimittaja. Olemme pitkäjänteinen kumppani teollisuuden investointi- ja kunnossapitohankkeissa, joissa vaaditaan kokemusta ja laaja-alaista osaamista. Meillä on toimipisteet Lappeenrannassa, Imatralla ja Kouvolassa. Asiakkaitamme ovat sairaalat, terveydenhoitolaitokset, metsä-, kiviaine- ja elintarviketeollisuus, julkinen sektori, palvelualojen yritykset, konepajateollisuus sekä rakennusliikkeet.

Kiinnostuitko?

Lähetä vapaamuotoinen CV:si ja hakemuksesi 18.2.2018 mennessä osoitteessa: http://www.granlund.fi/ura-granlundilla/avoimet-tyopaikat-2018/sahkosuunnittelija-lappeenranta/

Lisätietoja antaa laatu- ja kehityspäällikkö Pertti Kakkola, p. 040 065 2811 tai etunimi.sukunimi@granlund.fi.