(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija (Vantaa/Järvenpää)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.4.2018

Haemme sähkösuunnittelijaa Vantaan tai Järvenpään toimistolle.

Olet koulutukseltasi sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä.

Asiakkaitamme ovat kansainväliset sähkölaitteita ja sähköjärjestelmiä valmistavat yritykset. Tehtävänäsi on toimia sähkösuunnittelijana asiakasprojekteissamme sähkökoneisiin ja -laitteisiin liittyvissä suunnittelutehtävissä. Tehtävään voidaan harkita myös uran alkuvaiheessa olevaa henkilöä.

Odotamme sinulta:
- sähkösuunnittelun osalta hyviä taitoja kaapelointi-, piirikaavio- ja kytkentäkuvasuunnittelusta komponenttivalintoineen ja perehtymistä sähkömoottorikäyttöihin
- Autocad-ohjelmiston lisäksi hallitset myös Eplan, E3, Cads tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston.
- hyvää kirjallista ja suullista suomen ja englannin kielen taitoa.

Mahdollisesti omaat suunnittelukokemusta myös sähkökeskusten layout-suunnittelusta, laivasähköjärjestelmistä tai paperikoneiden jälkikäsittelylaitteista.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 20.05.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta.
 

Yhteystiedot

Liiketoimintapäällikkö Pekka Jaakola, puh. 040-526 3621, pekka.jaakola@comatec.fi