(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Vantaa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2019

Haemme sähkösuunnittelijaa Vantaan toimistolle.

Koulutustaustasi on sähkö- tai automaatiotekniikkaan liittyvä ja mahdollisesti sinulla on myös suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä. Huomioimme myös uran alkuvaiheessa olevat henkilöt.

Asiakkaitamme ovat kansainväliset sähkölaitteita ja sähköjärjestelmiä valmistavat yritykset. Tehtävänäsi on toimia sähkösuunnittelijana asiakasprojekteissamme. Työtehtävä sisältää sähkösuunnittelua (Cads/Eplan/E3/AutoCAD tai vastaava) käsittäen mm. piirikaavio-, kaapelointi- ja kytkentäkuvasuunnittelua komponenttivalintoineen.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Mahdollisesti omaat suunnittelukokemusta myös sähkökeskusten layout-suunnittelusta.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 15.2.2019 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Stress Test Engineer Nooran uratarina: https://youtu.be/wIpm_vNlDsc