(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija (Vantaa)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Vantaalla sijaitseva sähkösuunnittelutoimisto etsii kauttamme nyt sähkösuunnittelijaa monipuolisiin kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtäviin. Suunnittelutoiminta kohdistuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Suunnittelukohteina ovat mm. asuinkerrostalot, toimisto- ja liikerakennukset sekä toimitilamuutoskohteet.

Tehtävään valittu henkilö rekrytoituu suoraan toimeksiantajayritykseemme ja työsuhde on vakituinen.

Edellytämme:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK-insinööri), voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
- hyviä atk-taitoja ja CADS- suunnitteluohjelmiston käyttötaitoa (myös 3D-mallinnustaito)

Voit hakea tehtävää vähäisemmälläkin kokemuksella. Odotamme sinulta kuitenkin hyviä yhteistyötaitoja, oppimishalukkuutta sekä aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Saat työhön kattavan perehdytyksen ja jatkuvan työyhteisön tuen oman ammattitaitosi kehittämiseen sähkösuunnittelualalla.

Tarjoamme:
- vakituisen työn mielenkiintoisten projektien parissa
- mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa hyvämaineisessa yrityksessä
- tiiviin työyhteisön tuen
- nykyaikaiset työvälineet ja toimitilat hyvien kulkuyhteyksien varrella
- hyvät työsuhde-edut

Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö tehtävään, täytä hakemus alla olevan linkin kautta tai lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 23.10.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä antaa Esa Riikonen, p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.