(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Vantaa / Turku
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2019

Haemme sähkösuunnittelijaa Vantaan tai Turun toimipaikkaan, Marine-projekteihin.

Koulutustaustasi on sähkövoima-, valaistus- tai automaatiotekniikkaan liittyvä. Sinulla on monipuolista suunnittelukokemusta sähkösuunnittelutehtävistä ja mahdollisesti myös laivoihin liittyvää suunnittelukokemusta.

Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston tai Cads-suunnitteluohjelmiston. Sähkösuunnittelun osalta sinulla on hyvät taidot kaapelointi- ja piirikaaviosuunnittelusta. Mahdollisesti omaat myös kokemusta kaapelien reitityksestä Aveva tai Cadmatic ohjelmistolla tai valaistussuunnittelusta laskelmineen.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän erilaisten suunnitteluprojektien parissa, alansa johtavassa kansainvälisessä yrityksessä. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä on mahdollisuus myös omaan ammatilliseen kasvuun.

Kiinnostuitko? Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 15.2.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme.

Millaista on olla töissä Comatec Groupissa? Katso Comatecissa työskentelevän Stefanin uratarina: https://youtu.be/-AoUFMEr7yQ