(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija vakituiseen työsuhteeseen
Barona Engineering

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.5.2018

Haemme pitkäaikaiselle asiakasyrityksellemme Helsinkiin sähkösuunnittelijaa projektien ja suunnittelun kehitystehtäviin. Kyseessä on vakituinen työsuhde, jossa pääset kehittymään alasi ammattilaisten seurassa.

Tarjoamme nyt aidosti erinomaista tilaisuutta päästä luomaan uusinta teknologiaa hyvässä työilmapiirissä. Tässä tehtävässä pääset toimimaan kehittämiesi tuotteiden ja ratkaisujen parissa kansainvälisellä toimintakentällä. Toivommekin, että olet kiinnostunut kehittämään itseäsi, sillä tässä tehtävässä on mahdollista kasvattaa omaa osaamistaan ja edetä tehtävien puitteissa kohti uusia haasteita.

Olet juuri oikea henkilö tehtävään, mikäli sinulta löytyy noin vuoden verran kokemusta teollisuuden sähkösuunnittelusta. Eduksi katsomme osaamisen sähkösyötöistä,- paneeleista,- kaapituksista ja verkoista. Sinulla on tehtävään sopiva sähkötekniikan tutkinto (insinööri tai DI). Toivottavasti nautit ongelmanratkaisutilanteista ja haluat kehittää ammattitaitoasi.

Hakemuksesi voit jättää alla olevan linkin kautta. Mikäli sinulla on kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä Barona Engineeringin Karoliina Krögeriin (0505151857), mielellään tiistaisin 13-15.