(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Vaasa
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020

Haemme Vaasan toimistolle 

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Olet koulutukseltasi sähkövoima- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä. Huomioimme myös uran alkuvaiheessa olevat henkilöt, joilla on halua kehittyä alan ammattilaiseksi. 

Asiakkaitamme ovat teknologiateollisuuden kansainvälisesti toimivat vientiyritykset. Tehtävänäsi on toimia sähkösuunnittelijana asiakasprojekteissamme vastaten oman työsuorituksesi laadusta ja aikataulusta, ja mahdollisesti myös nuorempien suunnittelijoiden opastamisesta.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (insinööri/DI) sähkövoimatekniikkaan tai automaatiotekniikkaan liittyen
  • Aikaisempaa kokemusta kaapelointi-, piirikaavio- ja kytkentäkuvasuunnittelusta komponenttivalintoineen sekä olet perehtynyt sähkömoottorikäyttöihin
  • Hallitset hyvin Autocad-ohjelmiston lisäksi Eplan, E3 tai vastaavan tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston.
  • Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito
  • Oma-aloitteista asennetta ja kykyä tiimityöskentelyyn

Mahdollisesti omaat kokemusta myös keskusten layout-suunnittelusta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Kiinnostuitko? Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 30.1.2020 rekrytointijärjestelmämme kautta.