(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, turvajärjestelmät
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

osaksi laivan turvajärjestelmien suunnittelusta vastaavaa tiimiä. 


Tehtäviisi kuuluu

Risteilijälaivoihin asennettavat palovaroitin-, kameravalvonta- ja kulunvalvontajärjestelmät ovat alansa huippua.

Järjestelmät hankitaan projektikohtaisina toimituksina. Suunnittelijana vastaat järjestelmien vaatimusten mukaisen toteutuksen suunnittelusta risteilijään yhdessä tiimin muiden suunnittelijoiden kanssa. Vastuullasi on myös muutosten toteuttaminen niin asiakkaan, toimittajan kuin muidenkin laivanrakennukseen osallistuvien toimijoiden osalta. Työskentelet sähkösuunnitteluosastolla yhteistyössä muiden turvajärjestelmien suunnittelijoiden kanssa.


Toivomme hakijalta

Olet ahkera, vastuuntuntoinen ja motivoitunut oppimaan. Olet ratkaisuhakuinen tarjoten teknisiä vaihtoehtoja päätöksenteon tueksi. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla mukana tulevaisuuden laivanrakentamisessa.

Toivomme, että sinulla on tehtävään sopiva tekninen koulutus (ins./DI). Ammattitaidon ylläpitäminen ja huoltaminen ovat sinulle tärkeitä. 

Hallitset AutoCAD- tai vastaavan suunnitteluohjelman käytön sekä yleisimmät Office-ohjelmistot.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Lauri Korhonen
Engineering Manager
040 745 7921 (soittoaika arkisin klo 15.00-16.00)
lauri.korhonen@meyerturku.fi