(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija teollisuuteen
Botnia Mill Service

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2019

Haemme nyt joukkoomme Vantaalle

Sähkösuunnittelijaa

Sähkösuunnittelijana tehtäviisi kuuluvat asiakkaiden investointiprojekteihin ja tehdasylläpitoon liittyvät kenttäsuunnittelutyöt yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Toimipaikkasi on Vantaa, mutta tulet työskentelemään pääasiallisesti asiakkaamme tiloissa Lohjalla.

Sinulla on tehtävään soveltuva insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus ja usean vuoden kokemus prosessiteollisuuden sähkö-automaatioprojekteista. Olet ratkaisuhenkinen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että osana ryhmää. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot myös asiakasympäristössä, ja turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi.

Eduksi luetaan kokemus asennusvalvonnasta, piirikaavioiden piirto-ohjelman hallinta (ensisijaisena AutoCAD) sekä tietokantapohjaisen suunnitteluohjelmiston hallinta (ensisijaisena ProElina).

Botnia Mill Servicella tarjoamme mahdollisuuden työskennellä vakavaraisen ja modernin metsäteollisuuden parissa vahvan teknisen osaajajoukon jäsenenä monipuolisessa asiakasympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jussi Viderholm p. 040 7181766, jussi.viderholm@caverion.com.

Jätä hakemuksesi tehtävään 12.1.2020 mennessä.