(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Tampere
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Comatecin teollisuusautomaatiotiimissä on paikka sähkösuunnittelun osaajalle. Tehtävässä työskentelet monipuolisten teollisuusautomaation sähkösuunnittelutehtävien parissa. Olet mukana projekteissa, jotka vaihtelevat suurista teollisuuden työstökoneista, esimerkiksi hiomakoneet ja puristimet, tuotantosolujen suunnitteluprojekteihin. Asiakkaitamme ovat mm. maailman johtavat metsäteollisuusyritykset.

Tehtävässä vastaat omalta osaltasi projektin eri osa-alueista suunnittelusta testaukseen ja käyttöönottoon, yhdessä asiantuntevan tiimisi kanssa. Kokemuksesi karttuessa tulet saamaan vastuullesi myös omia suunnittelutoimeksiantoja ja näin kartuttamaan projektinhallintataitojasi.

Roolia on mahdollisuus muokata osaamisesi mukaan, sillä kokeneemmalle tekijälle riittää töitä myös käyttöönottotehtävissä. Asennustyön valvonnan ja käyttöönoton tehtävissä vastaat projektien kokonaisvaltaisesta koordinoinnista sekä asennustöiden organisoimisesta paikan päällä. Asennusvalvontaa ja käyttöönotto työ tehdään asiakkaiden tiloissa, joten näissä tilanteissa vaaditaan matkustusvalmiutta sekä joustavaa asennetta.

Toivomme sinulta sähkö- tai automaatioalan korkeakoulutaustaa (AMK/DI) sekä työkokemusta sähkösuunnittelusta. Tehtävässä onnistumisessa auttaa omatoimisuus, vahvat ongelmanratkaisut sekä utelias ja kehittämishaluinen asenne työhön. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai alan konkari, Comatecilla on kokeneellekin tekijälle tarjolla ammatillisesti kehittäviä tehtäviä. Asenteesi on avainasemassa, Ja meille tärkeää on aito kiinnostusteollisuusautomaation suunnitteluun- ja kehittämiseen.

Lisäksi toivomme sinulta:
- Soveltuvaa korkeakoulutaustaa esim. sähkö- tai automaatio tai muusta vastaavasta
- Teollisuuden sähkösuunnitteluosaamista (Eplan P8-osaaminen katsotaan eduksi)
- Jonkin verran aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä

Eduksesi katsotaan:
- PLC-ohjelmointiosaamista (esim. Siemens)
- Kokemusta teollisuusautomaatiosta, varsinkin (työstö)koneautomaatiosta tai robotiikasta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kerryttämään osaamista projekteista, joissa työskentelet monipuolisten teollisuuden koneiden sähköistyksen parissa. Comatecilla suunnataan katse tulevaan ja uskalletaan ottaa vastaan yhä haastavampia toimeksiantoja. Tiimissäsi on myös projekteja mm. robotiikan parissa, joten mahdollisuuksia kehittää itseäsi on monia. Pitkä kokemuksemme ja vahva osaaminen alalta takaavat sen, että saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja tukea myös työsuhteen edetessä.

Mitä tarjoamme sinulle:
- Ammatillisesti kehittäviä monipuolisia työtehtäviä
- Kattavat työsuhde-edut mm. Smartum kulttuuri- ja liikuntaetu
- Viihtyisän toimiston hyvien kulkuyhteyksien päässä
- Rennon mutta työhönsä intohimoisesti suhtautuvan tiimin tuen ja kannustuksen
- Hyvän ja kattavan perehdytyksen ja esimiesten tuen

Kiinnostuitko?
Mikäli olet valmis liittymään osaksi tiimiä, jätä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 29.9.2019 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Kerrothan hakudokumenteissasi myös mahdollisen aloituspäivän.

Katso Stefanin Comatec uratarina https://www.youtube.com/watch?v=-AoUFMEr7yQ.