(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija (Tampere)
Insinööritoimisto Comatec Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme sähkösuunnittelijaa Tampereen toimistolle.

Olet koulutukseltasi sähkö- tai automaatiotekniikan insinööri tai DI. Sinulla on suunnittelukokemusta teollisuuden sähkö- ja/tai automaatiojärjestelmien suunnittelutehtävistä.

Asiakkaitamme ovat kansainväliset sähkölaitteita ja sähköjärjestelmiä valmistavat yritykset. Tehtävänäsi on toimia sähkösuunnittelijana asiakasprojekteissamme. Työtehtävä sisältää sähkösuunnittelua (Cads/Eplan/E3/AutoCAD tai vastaava) käsittäen mm. piirikaavio-, kaapelointi- ja kytkentäkuvasuunnittelua komponenttivalintoineen.

Sinulla on hyvä kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielen taito, ja olet valmis tarvittaessa matkustamaan Euroopassa ulkomaan komennuksille.

Mahdollisesti omaat suunnittelukokemusta myös sähkökeskusten layout-suunnittelusta.

Olet oma-aloitteinen tulosorientoitunut henkilö ja työskentelet sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Työskennellessäsi ryhmässä otat mielelläsi vastuuta ryhmän työn tuloksista ja työskentelet luontevasti myös asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn Suomen johtavassa insinööritalossa huippuosaajien parissa. Panostamme aidosti henkilöstön kehittämiseen ja osaamisen kasvattamiseen. Konserniimme on myönnetty Suomen Yrittäjien valtakunnallinen yrittäjäpalkinto ja kunniamaininta vuoden työnantajana Tampereen talousalueella. Strategian mukaisesti kasvamme ja kehitymme myös tulevaisuudessa.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pikaisesti tai kuitenkin viimeistään 17.6.2018 rekrytointijärjestelmämme kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Pekka Jaakola, puh. 040-526 3621, pekka.jaakola@comatec.fi