(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija (Tampere)
Go On Tampere

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2018
Asiakasyrityksemme on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristöasioiden konsultoinnin sekä ohjelmistojen asiantuntijakonserni. Asiakasyrityksemme asiantuntemuksen ydin on energiatehokkuus. Heillä on yli 1 000 asiakasorganisaatiota 30 maassa, 800 työntekijää ja 20 toimipistettä Suomessa.

Henkilöstön mielestä asiakasyrityksemme on luotettava työpaikka, jolla on vahva visio ja hyvä kehitysdraivi. Henkilöstötyytyväisyystutkimuksen mukaan 96 prosenttia asiakasyrityksemme työntekijöistä on erittäin tai melko tyytyväisiä työpaikkaansa.

Etsimme nyt asiakkaallemme suorarekrytointina itsenäistä ja vastuullista SÄHKÖSUUNNITTELIJAA vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereelle. Tässä työtehtävässä pääset mukaan alan kiinnostavimpiin hankkeisiin ja teknisesti haastavien projektien pariin!

Edellytämme Sinulta:
- Soveltuvaa insinöörikoulutusta

Eduksesi katsotaan:
- Aiempi kokemus vastaavasta työstä
- Magicad- ja CADS-ohjelmistojen hallinta
- Muiden alan tietojärjestelmien hallinta

Työtehtäviä on mahdollista painottaa vahvuuksiesi ja kiinnostuksiesi mukaan. Työnkuva räätälöidään yhdessä tukemaan kehittymistavoitteitasi.

Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Tampere yrittäjä/yksikönjohtaja Timo Virolainen, +358 400 836 683.