(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija tai -projektipäällikkö
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Oletko sähkösuunnittelun ammattilainen tai kokenut projektipäällikkö? Innostutko ratkaisemaan haasteita yhdessä asiakkaiden kanssa ja tekemään työtä asiantuntevassa tiimissä?

Konsernimme kasvaa vauhdilla ja etsimme sähkö- ja telesuunnittelijoita sekä -projektipäälliköitä eri osastoille Helsingin toimipisteemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa ja asiantuntijamme työskentelevät erittäin kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Meillä saat näköalapaikan alan hankkeisiin niin teollisuuden, terveydenhuollon, toimistojen, urheilu- ja kulttuurirakennusten, infran kuin kaupan ja koulutuksenkin parissa.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi ja osaaminen on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa koulutusta (ins. tai DI)
  • Kokemusta sähkö- tai telesuunnittelusta sekä mahdollisesti myös asiantuntijatehtävistä.
  • Positiivista ja asiakaslähtöistä asennoitumista omaa työtä kohtaan.
  • Projektipäälliköiltä toivomme lisäksi projektipäällikkökokemusta vähintään kolmen vuoden ajalta.

Kokemuksestasi ja kiinnostuksestasi riippuen tehtävät voivat painottua joko sähkö- tai telesuunnitteluun tai vaikka molempiin ja tehtävänimikkeesi voi olla projektipäällikkö tai suunnittelija.

Kiinnostuitko?

Lue lisää työtehtävistä, ja jätä hakemuksesi sekä CV:si nettisivuillamme: www.granlund.fi/ura. Tarkemmat tiedot ja hakuajat löydät ilmoituksistamme. Lisätietoja Granlundin sähkösuunnittelusta löydät täältä: http://www.granlund.fi/sahko.