Sähkösuunnittelija, Sitowise Oy, Espoo
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021
Hei sähkösuunnittelija! Miltä kuulostaisi ura yrityksessä, jossa rakennetaan tulevaisuuden toimivimpia kaupunkeja ympäristönäkökulma huomioiden? Etsimme asiakkaallemme Sitowiselle Sähkösuunnittelijaa vahvistamaan Uudenmaan sähköistä porukkaa. Voit olla jo kokemusta kerryttänyt sähkösuunnittelun moniosaaja tai opintojesi loppuvaiheilla oleva tulevaisuuden lupaus - Sitowise huolehtii, että saat tarvittavat välineet menestyäksesi alalla. Lue lisää alta ja hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää.
KUVAUS
Sitowisen sähkösuunnittelijana pääset mukaan vastuulliseen yritykseen osaksi mielenkiintoisia projekteja. Laadit sähkösuunnitelmia monipuolisiin kiinteistöprojekteihin ja kiinnostukseni mukaan voit päästä mukaan myös tele- ja turvasuunnittelun tehtäviin. Vastuusi kasvavat kokemuksesi karttuessa ja aiempaa kokemusta tärkeämpää onkin aito halusi kasvaa ja oppia lisää.

Tarjoamme


* Kattavan koulutuksen ja perehdytyksen tehtäviisi
* Osaavat työkaverit ja vahvan tuen niin tiimiltä kuin esihenkilöltä
* Hyvät kehitys- ja kasvumahdollisuudet yrityksen sisällä
Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

TYÖNKUVA

* Sähkösuunnittelu erilaisiin kiinteistöihin
* Projekteihin kuuluvan dokumentoinnin tekeminen
* Oman kiinnostuksen mukaan mahdollista on päästä työskentelemään myös tele- ja turvasuunnittelun pariin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva korkeakoulutustausta (voit olla myös loppuvaiheen opiskelija)
* Sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito
* Aiempaa kokemusta Autocad, Magicad tai Cadmatic-ohjelmien käytöstä tai sähköasennustöistä (vahva etu)
* Sujuvat vuorovaikutustaidot


Työntekijänä olet:


* Innokas oppimaan uutta
* Hyvä tiimipelaaja


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sitowisen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sitowise - The Smart City Company - on pohjoismainen rakennetun ympäristön asiantuntija- ja digitalo, jonka muodostavat omaa luokkaansa olevat osaajat, jouhean arkesi mahdollistajat. Kun insinöörien, sovelluskehittäjien ja muiden huippuammattilaistemme joukko yhdistää voimansa, syntyy tuoreita, jopa ennennäkemättömän rohkeita ratkaisuja asiakkaidemme haasteisiin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501013
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo