(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija SIR-Sähkölle Helsinkiin
Sharper Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy on vuonna 1992 perustettu yritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköisen talotekniikan konsultti-, suunnittelu- ja toteuttajapalveluita. Toimintamme perustuu vankkaan osaamiseen, pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin ja kumppanuuksien luomiseen. Yrityksen rakenne takaa joustavan toiminnan asiakasrajapinnassa. Yrityksen toiminta-ajatus on olla ”Haluttu yhteistyökumppani tärkeissä rakennushankkeissa”. Osallistumme aktiivisesti alan kehitystyöhön muun muassa SKOL ry:n talotekniikkaryhmän kautta, sekä Sähkötieto ry:n hallituksen kautta.

Haemme asiakkaallemme Insinööritoimisto SIR-Sähkö Oy:lle Helsinkiin sähkösuunnittelijaa.  

Tehtävässä toimit aktiivisena projektitiimin jäsenenä niin uudis- kuin korjausrakentamisen projekteissa, jotka koostuvat mm. toimisto- ja liiketilaprojekteista, julkisista liikuntapalvelutiloista sekä datakeskusympäristöistä. Tehtävässä pääset siis osallistumaan kattavasti monipuolisiin projekteihin. Työtehtäväsi koostuu suunnittelutyön lisäksi sidosryhmien kanssa toimimisesta kuten neuvotteluista arkkitehtitoimistojen ja tilaajan kanssa sekä suunnittelu- ja työmaakokouksista. Pienemmissä projekteissa vastaat itse koko projektin läpiviennistä ja isommat projektit toteutetaan yhdessä projektitiimin kanssa.    

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. talotekniikan/sähkötekniikan insinööri)
  • Muutaman vuoden monipuolista sähkösuunnittelukokemusta toimitilarakentamisen hankkeista
  • Käytämme suunnittelussa MagiCADia, joten olet vahva osaaja sen käytössä
  • Itseohjautuvaa ja aktiivista työskentelyotetta – haluat ottaa asioista selvää!
  • Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa

Tarjoamme sinulle: 

  • Haasteellisen ja monipuolisen työympäristön, jossa pääset laaja-alaisesti mukaan suunnittelun eri vaiheisiin
  • Etätyömahdollisuuden
  • Kattavat työsuhde-edut – kuten lounas- ja liikuntaetu sekä yhteisiä virkistyspäiviä
  • Mahdollisuuden vuosibonukseen sekä tulospalkkioon – haluamme palkita kaikki hyvästä työstä!
  • Avoimen ja positiivisen työyhteisön, jossa kaveria autetaan!


Kiinnostuitko? Mikäli tunnistit itsesi yllä olevasta kuvauksesta, jätäthän meille CV:si mahdollisimman pian. Viimeinen hakupäivä on 18.11.2019, mutta aloitamme hakijoiden läpikäynnin ja haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä, joten nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Sharperin Senior Recruiter Joonas Nykänen, p. 0400 411 654. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa joonas.nykanen@sharper.fi.

Lisätietoa Sharperista

Sharper on pohjoismainen asiantuntija-, esimies- ja PK-yritysten johtotehtävien rekrytointi- ja konsulttipalveluihin erikoistunut yritys. Me Sharperilla uskomme, että työntekijän ja yrityksen välinen kulttuurinen match on vielä tärkeämpää kuin se, mitä työnhakija on tehnyt aikaisemmin työurallaan. Olemme osa Studentwork Groupia, joka kuuluu Suomen 20 suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukkoon.

Me Sharperilla uskomme siihen, että yhteistyöllä pystymme palvelemaan hakijoitamme, konsulttejamme ja asiakkaitamme parhaiten. Yhdessä pystymme toimimaan nopeammin ja joustavammin. Ainutlaatuinen organisaatiomallimme, One Team -rekrytointi,  mahdollistaa aidon yhteistyön ja todellisen arvon luomisen. Olemme aidosti sitoutuneita asiakkaisiimme, konsultteihimme ja kollegoihimme.