Sähkösuunnittelija, Siemens Energy Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2021
"Me Siemensillä rakennamme intohimoisesti parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Siemens toimittaa tuotteita, ratkaisuja ja palveluita sähköistykseen, automaatioon ja digitalisaatioon. Yhtiön teknologiaratkaisut edistävät älykästä energiajärjestelmää, tehokasta liikennettä sekä kilpailukykyistä teollisuutta. Siemensin kansainväliset huippuinnovaatiot ja paikallinen osaaminen rakentavat asiakkaiden, teollisuuden ja yhteiskunnan menestystä Suomessa. Olemme aktiivinen osa yhteiskunnan kehitystä ja samalla osa meidän jokaisen elämää. Smart Infrastructure yhdistää energiajärjestelmät, kiinteistöt ja teollisuuden älykkääksi kokonaisuudeksi, joka lisää merkittävästi tehokkuutta, ympäristöystävällisyyttä ja elämänlaatua."
KUVAUS
Etsimme Siemensille sähkösuunnittelijaa keski- ja korkeajännitteisten sähköasemien suunnittelun pariin. Etsimme henkilöä, jolla olisi jo hieman aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta sekä halu kehittää omaa asiantuntijuuttaan. Rooli tarjoaa sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä kansainvälisen yrityksen kehittymismahdollisuudet.
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä toimit sähkösuunnittelijana keski- ja korkeajännitteisten sähköasemien parissa. Tehtäviisi kuuluu sähkösuunnittelu sekä suojaus- ja ohjausjärjestelmien suunnittelu sähköasemille. Tulet osaksi tiimiä ja teet yhteistyötä muiden sähkösuunnittelijoiden, projektipäälliköiden sekä työmaapäälliköiden kanssa.

Tehtävässä työllistyt ensin Academic Workille, mutta sinulla on myöhemmin mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseemme.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivoisimme sinulta sopivan koulutustaustan lisäksi löytyvän hieman aikaisempaa sähkösuunnittelukokemusta. Etsimme henkilöä, jolla olisi hyvä pohja ja perusosaaminen sähkösuunnittelusta sekä halu kehittyä ja oppia uutta. Saat tueksesi osaavan sähkösuunnittelutiimin, jolta saat apua tarvittaessa.


* Sähköalan koulutustausta (AMK tai yliopisto)
* Hieman aikaisempaa kokemusta sähkösuunnittelusta
* Kokemusta jonkun suunnitteluohjelman käytöstä (esim. AutoCAD)
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, mahdollisuus rekrytoitua Siemensille
* Sijainti: Espoo
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Siemensin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siemens toimittaa innovatiivisia teknologiaratkaisuja ja niihin liittyviä palveluita. Siemens Osakeyhtiö toimii Suomen lisäksi Virossa, Latviassa ja Liettuassa paikallisten aluetoimistojen kautta. Yhtiön liikevaihto oli tilikautena 2020 noin 200 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä noin 460.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497384
  • Tehtäväalue:
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo