(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija Scanialle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Scania OmniExpress Busproduction Finland Oy on Scanian omistama tytäryhtiö. Se valmistaa linja-autoja Euroopan markkinoille matalalattiaisesta kaupunkilinja-autoista tilausliikenteen ajoneuvoihin. SOE Busproduction Finlandilla on henkilökuntaa n. 215 henkilöä ja tuotantotehdas toimii Lahden Jokimaalla.

Sähkösuunnittelija

Haemme nyt uutta työkaveria kanssamme kehittämään ja valmistamaan moderneja ajoneuvoja asiakkaillemme. Sähkösuunnittelijana tehtäväsi on asiakkaiden määrittelemien, räätälöityjen sähköisten järjestelmien sovitus linja-autoihin. Työskentelet erilaisten matalajännitteisten 0-28 V ohjainlaiteiden sekä kuljettajien päätteiden parissa. Käytännössä työn on useiden erilaisten komponenttien rakentamista toimiviksi kokonaisuuksiksi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpiste sijaitsee Lahden päätehtaalla.

Odotamme hakijoilta:
- hyviä sähköteknisiä valmiuksia,
- aikaisempaa kokemusta sähkötekniikan tehtävistä esim. ajoneuvojen sähköasennuksista,
- soveltuvaa teknistä koulutusta,
- halua oppia uutta ja kehittää osaamistaan sekä
- englanninkielen taitoa.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja palkitsevan tehtävän vakavaraisessa yrityksessä. Saatavilla on nyt mielenkiintoinen työ osaavien ihmisten tukemana mukavassa työyhteisössä. Tehtävässä pääset vaikuttamaan sekä kehittämään toimintaa kokonaisvaltaisesti. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adecco Finland Oy:n kanssa. Rekrytoinnista Adeccolla vastaa HR konsultti Antti Riihimäki p. 040 668 6384 tai antti.riihimaki@adecco.fi. Hakuaika päättyy 6.10.2019. Hakemuksia käsitellään kuitenkin jo hakuaikana, joten haethan tehtävää heti. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.adecco.fi/tyopaikat.