(Poistunut julkaisusta)

Sähkösuunnittelija, Robotmation
Robotmation Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Robotmation Oy on kotimainen automaatioalan huippuosaaja. Yritys valmistaa koneita, laitteistoja sekä tuotantolinjoja kappaletavaraa käsittelevän teollisuuden ja logististen palvelutuottajien tarpeisiin. Etsimme nyt Robotmationille uutta sähkösuunnittelijaa vahvistamaan heidän sähkösuunnittelutiimiään, jossa on sinun lisäksesi kaksi muuta sähkösuunnittelijaa.

Tehtävänkuvaus

Robotmation suunnittelee järjestelmien mekaaniset osat ja kokonaisuudet, sähkölaitteet sekä ohjelmistot itse. Yritys valmistaa, kokoaa ja testaa laitteistot omissa tiloissa Satakunnassa, Säkylässä ja Loimaalla. Tuotteet asennetaan ja käyttöönotetaan loppuasiakkaille ”avaimet käteen” toimituksena.

Tehtävässä vastaat omissa projekteissasi vaihtelevien koneiden, laitteistojen ja tuotantolinjojen sähkösuunnittelusta CADs ohjelmistolla. Pääset useasti rakentamaan uniikkikappaleita asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Suunnittelun tueksi tarjoutuu mahdollisuus nähdä, miten itse suunnittelemasi laitteet valmistuvat ja lopulta lähtevät toimimaan.

Mitä odotamme sinulta?

Työssä menestyminen edellyttää sähköalan koulutusta ja kokemusta automaatiosuunnittelusta, eritoten CADs ohjelmistolla. Edellytämme lisäksi hyvää PC-järjestelmien käyttöosaamista, sekä suomen ja englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa. Olethan itsenäiseen-, sekä tiimityöskentelyyn kykenevä henkilö, joka ei kaihda ongelmatilanteita. Etunasi toimii aiempi tuntemus robotiikasta tai ohjelmoinnista sekä sähköalan korkeakoulutus.

Tarjoamme sinulle

  • mahdollisuuden oppia automaatiotekniikkaa kaikilta teollisuuden aloilta
  • joustavan ja monipuolisen työnkuvan
  • tilaisuuden olla mukana hyvässä porukassa toteuttamassa uusinta teknologiaa hyödyntäviä järjestelmiä
  • vakituisen työpaikan, etätyömahdollisuuden ja motivoivan palkkauksen.

Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytoinnin tehtävään hoitaa Barona, mutta valittu henkilö palkataan suoraan Robotmation Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Leena Ylinen numerosta 0405794579, arkisin klo 9–15.